چه کسی آنلاین است؟

ما 106 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم
معاون آبزی پروری شیلات مازندران گفت: تاکنون مجوز بهره برداری پرورش زالو صادر نشده و پرورش خانگی زالو ممنوع است.

طبق برنامه ششم توسعه و دستور رئیس‌جمهور مبنی بر اختصاص 30درصد پست‌های مدیریتی دردستگاه‌های دولتی به بانوان، براساس اعلام مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در زمینه اجرای این مصوبه، استان تاکنون توفیق لازم را نداشته و در حال حاضر تنها 2 درصد از این سهم محقق شده‌است.

 

​حق‌شناس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران با مهلت ارسال آثار تا پایان ۲۰ آبان ماه سال جاری خبر داد و گفت: اختتامیه این جشنواره استانی هفته بسیج به میزبانی شهرستان چالوس برگزار خواهد شد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران از آغاز طرح افزایش سبوس در نان در استان خبر داد و گفت: این طرح از اول مهرماه اجرایی شده است.

سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران  گفت: در پی مراجعه و طرح شکایت ۲۵ شهروند به پلیس فتا استان، مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان از سوی افرادی ناشناس، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

صیادان شرق مازندران پس از 6 ماه ممنوعیت صید ماهی از روز دوشنبه 15مهر ماه کار خود را در سواحل میانکاله در شرق مازندران آغاز کردند.

رییس پلیس راه مازندران گفت:یکصد دوربین ثبت سرعت استان رانندگانی که با سرعت غیر مجاز رانندگی کنند را رصد و جریمه می‌کنند.

 پرواز‌های روز سه شنبه ۱۶ مهرماه از فرودگاه‌های مازندران به این شرح است:

 

بر اساس گزارش شامگاه دوشنبه اورژانس مازندران ، این سانحه در محور سوادکوه در محدوده دوربرگردان چم چم رخ داد که طی آن یک مرد و 14 زن مصدوم شدند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اعلام کرد که از اول آبان ماه امسال آرد یارانه‌ای مورد نیاز نانوایی‌ها بر اساس نوع پخت نان در اختیار آنها قرار می‌گیرد. - See more at: http://www.mazan-online.ir/fa/news/98523/%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D8%A2%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D9%88%D8%B9-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86#sthash.SUupkraY.dpuf

 

 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اعلام کرد که از اول آبان ماه امسال آرد یارانه‌ای مورد نیاز نانوایی‌ها بر اساس نوع پخت نان در اختیار آنها قرار می‌گیرد.